Top novosti

J.R. August u Lisinskom

J.R. August osvojio je publiku i kritiku svojim neprikosnovenim talentom, a u Lisinski dolazi 15. listopada u pratnji orkestra i zbora!

Glazbenik svjetskog kalibra i trostruki dobitnik nagrade Porin, na ovogodišnjoj je dodjeli postavio dva značajna presedana: Porin za album godine osvojio je ujedno i najbolji novi izvođač i to s albumom na engleskom jeziku. Cijela prošla godina za J.R. je bila trijumfalna, osvojio je i nagradu Music Pub Zlatka Turkalja za album godine, tri Rock&Off nagrade te se našao na vrhu većine godišnjih top lista albuma.

J.R. August nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Album Dangerous Waters na kojem se nalazi deset J.R.-ovih glazbenih majstorija još uvijek se nalazi među najprodavanijim izdanjima. Isti je slučaj i s dvostrukim vinilom te kolekcijom EP-jeva Murky Waters. Kolekcija triju EP-jeva donosi jedanaest J.R.-ovih uspješnica, pjesme s kojima je sve započelo: The Darkroom Boogie, Black Limousine, Distort Reality, Change of Seasons i druge.

J.R. August glazbenik je spreman za svjetske pozornice, a upravo će u veličanstvenom ambijentu Lisinskog započeti njegovo novo glazbeno poglavlje – u pratnji orkestra i zbora J.R. August uvest će vas u svoj zavodljiv svijet u kojem se njegov prepoznatljiv falset miješa s različitim glazbenim stilovima pripovijedajući fantastične priče iz šuma, planina i rijeka kojima se inspirira.

Karte za ovaj jedinstveni koncert u prodaji su na blagajni Lisinskog, a svoj dolazak potvrdite na Facebook eventu.

Foto: Luka Smuk

2673 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail