Top novosti

J.R. August s albumom Dangerous Waters na prvom mjestu HR Top 40 liste

J.R. August, vlasnik najboljeg albuma godine po mnogima, od kritike do publike, zasjeo je opet na prvo mjesto HR Top 40 liste prodaje. Kvaliteta ovog vanserijskog autora još je jednom dobila svoju potvrdu.

Dangerous Waters proglašen je albumom godine po izboru Nacionala, osvojio je tri nagrade Rock&Off, nominaciju za europsku nagradu IMPALA u kategoriji indie albuma godine i pet nominacija za nagradu Porin. Unatoč epidemiološkoj situaciji u državi fizički primjerci albuma Dangerous Waters pronašli su svoj put do publike. Uz J.R.-ovo glazbeno remek-djelo kojim nas uvodi u svoj svijet sastavljen od imaginarija rijeka, šuma i životinja koje u njemu žive lakše ćemo podnijeti ove dane izolacije – publika to prepoznaje i publika to nagrađuje. J.R. August stvara i dalje, očekujte neka nova izdanja i neke nove pjesme – on nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Foto: Davor Birt

Prvijenac J.R. Augusta, Dangerous Waters, objavljen je i kao bogato opremljeno LP izdanje s dva 180-gramska vinila. Po cijeni od 149 kuna moguće ga je naručiti putem webshopa Croatia Recordsa, kao i CD izdanje po cijeni od 79 kuna – ravno na vašu adresu stiže album godine!

 

1873 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail