Top novosti

J.R.August predstavlja Live spot za pjesmu Distort Reality

J.R. August, glazbenik svjetskog kalibra i trostruki dobitnik nagrade Porin, 15. veljače nastupio je u rasprodanom Hrvatskom glazbenom zavodu – bilo je to veličanstveno koncertno iskustvo.  Dupkom ispunjeni Hrvatski glazbeni zavod J.R. August uveo je u svoj mistični svijet gdje se isprepliću gospel, blues, boogie, doo-wop i a cappella, a sve podcrtano njegovim prepoznatljivim falsetom.

Snimka ovog fantastičnog koncerta na Blu-rayu i dvostrukom CD-u pod nazivom Live at Hrvatski glazbeni zavod bit će objavljena u petak, 4. rujna. Kao najava prvog J.R.-ovog live albuma objavljen je spot za pjesmu Distort Reality s kojom je bio otvoren koncert. Kad pogledate i čujete J.R.-a shvatit ćete da se radi o nečem izvanrednom, zavest će vas svojom pjesmom nakon čega ćete ga se teško riješiti.

Naslovna fotografija izdanja: Roberto Pavić
Likovno oblikovanje izdanja: Klasja&Zita

Live at Hrvatski glazbeni zavod donosi 14 pjesama, od kojih dvije koje će se po prvi put naći na nosaču zvuka, The Misanthropist i The Exorcist, a s kojim J.R. najavljuje rad na novom studijskom albumu. Prvo J.R.-ovo live izdanje, opremljeno sjajnim slikama sa samog koncerta koje će vam još bolje približiti atmosferu koja je vladala tu večer u  prekrasnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda, u prodaji će se naći od petka, 4. rujna po cijeni od 99 kuna za Blu-ray, odnosno dvostruki CD.

J.R. August publiku je osvojio svojim neprikosnovenim talentom, a prvijenac Dangerous Waters dobio je mahom sjajne kritike, od objave se nalazi na listi najprodavanijih izdanja te je objavljen i kao bogato opremljeno dvostruko LP izdanje. Osim prvijenca, i kolekcija EP-jeva Murky Waters ugledala je svjetlo dana ove godine.

U ovo vrijeme smanjenih koncertnih aktivnosti prepustite se glazbenoj čaroliji J.R. Augusta i uz fantastičnu koncertnu izvedbu pjesme Distort Reality othrvajte se distorziranoj realnosti koja nas trenutno okružuje.

Prednarudžbe izdanja Live at Hrvatski glazbeni zavod moguće su putem webshopa Croatia Recordsa:
Live at Hrvatski glazbeni zavod (Blu-ray)
Live at Hrvatski glazbeni zavod (2CD)

Naslovna fotografija newslettera: Davor Birt

1704 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail