Novosti

Izvanredan glazbenik Allen (Alen Lemešević) publici se predstavlja s još dvije pjesme i spotovima

Nakon što se prvi put predstavio hrvatskoj publici singlom Zli, Allen, pravog imena Alen Lemešević, sjajan kantautor iz Bosne i Hercegovine, sada podsjeća i na svoja dva singla i spota, Zašto šutim i Mrtav hladan feat. Emir Jugo. Prvu pjesmu objavio je još 2019. godine, glazbu i tekst radio je Jasmin Fajić Faja, a aranžđman potpisuju Alen Lemešević i Mahir Sarihodžić. Još jednom se ističe kao odličan vokal koji je savršeno uklapa u pop rock zvuk, odnosno srednjostrujaški smjer i time otvara svoje srce radijskim i televizijskim postajama.

Još jedna radiofonična pjesma, Mrtav hladan, nastala je 2018. godine i u njoj je ostvario suradnju s gitaristom benda Letu štuke, Emirom Jugom.  Iako nešto bržeg ritma i ova pjesma je ispunjena iskrenim emocijama. Potpisuje je Dino Šoše dok aranžman ponovno potpisuju Alen i Mahir, tandem koji očito izvrsno funkcionira zajedno.

Još jednom podsjećamo i na Allenov aktualni singl Zli kojim je započeo suradnju s Croatia Recordsom i najavio album. Allen je inače jedan od najzanimljivijih glazbenika na bosansko-hercegovačkoj sceni na kojoj je već dugo prisutan kao back vokal mnogih glazbenih zvijezda poput Dine Merlina i grupe Hari Mata Hari, session gitarist, ali i vrsni kantautor. Najavljuje uskoro izlazak i novog singla, a do tada publika može uživati u sjajnim pjesmama Zli, Zašto šutim i Mrtav hladan

1071 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail