Novosti

Ivano snimio pjesmu stvorenu za prvi ples mladenaca – “Obećajem ti vjernost”

“Obećajem ti vjernost” nova je pjesma 19-godišnjeg pjevača Ivana koji je okupio sjajan autorski tim, vrhunskog producenta Raaya i jednog od najvećih naših tektopisaca Nenu Ninčevića.

Ne samo da je ova pjesma stvorena za prvi ples mladenaca nego su kadrovi spota snimljeni na jednom vjenčanju. A da priča bude zanimljivija kadrovi su nastali na vjenčanju njegove sestre Anamarije. Sve je to u spot uobličio Josip Ninković, a montirala NINAC video produkcija. Za kadrove vjenčanja zadužen je bio SPINAKER Graphics.

Ivano je izrazio veliko zadovoljstvo što je na novoj pjesmi ponovno okupio veliki tim autora te nastavio: “Vjerujem da će ova pjesma do sada najviše doći do slušatelja i biti pravi poticaj za nastavak karijere. Biti 19-godišnjak i iznijeti ovako tešku pjesmu je zaista zahtjevno, stoga se nadam da će publika prepoznati trud i da će mnogim zaljubljenim parovima ući u srca na prvo slušanje.”

“Obećajem ti vjernost u dobru i zlu, u sve dane svoje da uvijek bit ću tu. Podijelit ćemo sreću i suze kada krenu jer tako žena voli i čovjek voli ženu”dio je emotivnog teksta Ivana koji svakako može biti dio i nečijeg zavjeta.

3126 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail