Top novosti

Ivana Kovač potpisala ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom

U prostorijama Croatia Recordsa, Ivana Kovač potpisala je novi ekskluzivni ugovor s diskografskom kućom Croatia Records za koju je prije sedam godina objavila svoj prvijenac, Crno vino, crne oči.

Prije nešto više od mjesec dana Ivana je objavila svoj drugi studijski album Srećo i tugo te time zaokružila razdoblje u kojem su nastali hitovi Bila boja, Ludilo, Za mene i Ti. Novi petogodišnji ugovor koji je u ime Croatia Records potpisao direktor Želimir Babogredac, nastavak je Ivanine diskografske priče.

Vratila sam se u svoje gnijezdo, u Croatia Recordsu sam objavila svoju prvu pjesmu u solo karijeri i prvi solo album, zatim sam otišla u potrazi za novim iskustvima, ali sam se vratila jer sam shvatila da je kući najbolje. Tu ću dobiti sve ono što mi je kao izvođaču potrebno za glazbenu karijeru, a tu je i nezaobilazna CMC televizija i njihova potpora mi puno znači. Novi singl Neće zlato na mene koji ću izvesti na CMC festivalu u Vodicama najava je mog trećeg albuma. Autori pjesme su Fedor Boić i Nenad Ninčević s kojima mi je ovo četvrta suradnja. Kao autori su mi odlični jer je Ninčević broj 1 što se tiče tekstova, a Fedorova glazba me nekako posjeća na zvuk 80-ih koji volim. Imala sam sreću surađivati s jakim autorima, poput Dražena Zečića čije pjesme obožavam, Perom Kozomarom, Dušanom Šarcem, Denisom Dumančićem, ima ih puno. Kad me pjesma takne u srce onda znam da je to. Birati srcem mi se čini jedino ispravno“, rekla je Ivana.

Foto: Luana Racan

Osim na CMC festivalu u Vodicama gdje će predstaviti novu pjesmu Neće zlato na mene, Ivana će nastupiti i na retrospektivnoj večeri Splitskog festivala na kojem je prošle godine dobila nagradu ocjenjivačkog suda novinara za pjesmu Ti i nagradu za najbolji styling.

Foto naslovnica: Luana Racan

1482 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail