Top novosti

Ivan Zak objavio odličan novi singl “Goriš mi u venama”

Ivan Zak predstavlja svoj novi singl “Goriš mi u venama”. Ova radiofonična pjesma predstavlja Ivanov povratak izvornom zvuku koji je obilježio njegove dosadašnje velike hitove. 

Ivan Zak je istaknuti glazbenik i autor s bogatom karijerom i impresivnim brojem hitova. Njegova glazba obuhvaća različite glazbene žanrove i privlači publiku različitih dobnih skupina. Njegove pjesme su postale neizostavan dio regionalne glazbene scene, a njegov izvanredan talent i strast prema glazbi čine ga jednim od najpoznatijih izvođača i autora na Balkanu.

Ovim singlom, Zak se odlučio vratiti svojim korijenima i predstaviti pjesmu koja vraća u dane kada je publika prvi put zavoljela njegovu glazbu. “Goriš mi u venama” je pjesma koja vodi na emocionalno glazbeno putovanje, a Ivanov vokal i strastvena izvedba to putovanje će učiniti neodoljivim i nezaboravnim.

“Raduje me što Vam mogu predstaviti svoj najnoviji singl ‘Goriš mi u venama’ kojim se na neki način vraćam svom izvornom zvuku koji je obilježio moje svima dobro poznate hitove. Na brojnim nastupima i koncertima te pjesme uvijek nailaze na odličan prijem i publika ih od početka do kraja pjeva zajedno sa mnom. To je nešto najljepše što svaki izvođač i autor može doživjeti. Nema te nagrade ili priznanja koja može zamijeniti ili nadvladati taj osjećaj. Prepuni auditorij i sretna i nasmijana lica publike za mene su najveća nagrada. Bez zadovoljne publike na koncertima i slušatelja na radio postajama, naš rad ne bi imao smisla. Vjerujem da će pjesma ‘Goriš mi u venama’ isto tako vrlo brzo osvojiti srca moje vjerne publike širom zemlje i dijaspore”, navodi Ivan Zak.

1541 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail