Novosti

Ivan Martić Ivica objavio najemotivniji singl do sada “Zbogom moja draga mati”

“Nitko nije volio me tako. Nitko nikad poput tebe, mati. Moram dalje, ali ne znam kako… ne znam da l’ će srce izdržati.”
Poznat po pjevanju istinski plemenitih i sentimentalnih stihova koji miluju dušu, Ivan Martić Ivica diči se time da je čovjek iz naroda i da pjeva o onome što mu publika proživljava. Način na koji prenosi emociju i sjetu govori puno o njegovom životnom iskustvu i iskustvima njegovih slušatelja.“Ova emotivna pjesma budi osjećaje u trenucima kad se opraštamo od majke koja nam je bila jedina i nezamjenjiva osoba u našem životu. To je žena koja nam je podarila život, čuvala nas i pazila kao zjenicu oka, dok ne ojačamo u svakom smislu i krenemo sami svojim putem prolazeći kroz životna iskušenja na način kako nas je učila.”objasnio je Ivan Martić Ivica.Svaki odlazak je tužan, a nema tužnijeg od odlaska osobe koja nam je podarila život. Rijetko tko neće emotivno proživjeti ovaj lijepi epitaf. Nedo Zuban stoji iza teksta, Neno Čubrilo iza glazbe za pjesmu, dok su aranžman zajedno napravili Neno Čubrilo i Toni Eterović.

“Snaga majčine ljubavi ne može se mjeriti niti sa jednom ljubavi na ovom svijetu. Sva ljubav ovoga svijeta počinje i završava sa riječi ‘mama’. Zato, volimo i poštujmo naše majke dok su žive, iskoristimo svaki slobodni trenutak da joj se javimo, a svaka naša topla riječ i osmijeh upućeni majci za nju je najveća nagrada. Majka nikad ne iznevjeri i uvijek nađe vremena za svoju dijete kad god je to potrebno.”zato je, prema riječima Ivice, ova pjesma posebna.

Nastavlja tom pjesmom posavski autor sjajan niz, a nevjerojatna je energija kojom one nastaju. Ivan Martić Ivica već mjesecima objavljuje pjesmu za pjesmom, a većina njih nailazi na odličan uspjeh. Nakon turneje koju je održao u Americi i Kanadi početkom ove godine, nastavlja rad na novom albumu koji će objaviti već ovoga proljeća.

Velika je vrijednost njegovih pjesama i mnogi će se poistovjetiti s njima, a to je prikazano i videospotom u režiji Elvedina Sarića – PHOTOmania, koji prikazuje kadrove iz Novog sela (Bosanski Brod) u rodnoj mu Bosni i Hercegovini. Glumac u spotu je Nikola Čabraja – Nixon, a producent Ivan Martić Ivica.

1454 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail