Top novosti

Igor Vukojević i Žanamari razbuktali Valentinovo strastvenom baladom

Kantautor Igor Vukojević i atraktivna Žanamari predstavljaju svoj duet”Srce ne pita”, znakovitu modernu pop baladu u kojoj pjevaju o snazi zabranjene ljubavi koja se bazira na istinitoj priči.

Igor ju napisao još davno, ali je pjesma čekala pravu priliku da bude snimljena. U Žanamari je našao savršenu partnericu, a njihovo dugogodišnje prijateljstvo pretvorili su u prvu zajedničku suradnju.
“Ta žena je čudo! Prava je rijetkost da neko tako dobro pjeva, tako odlično izgleda i da joj stoji pjesma baš kao salivena. Na sreću, poznajemo se dugo i lako smo se usuglasili da ovo trebamo uraditi zajedno. Moram pohvaliti i njenu ulogu u video produkciji, jer ovaj video izgleda ovako dobro zahvaljujući njenoj vještini u montaži”, rekao je Igor.

Suradnja s Igorom Vukojevićem nije bila slučajnost, priznaje Žanamari:
“Zaista dugo pratim Igorov rad, imam čak i njegovih par albuma koje volim slušati. Sviđa mi se što piše sâm svoje pjesme i fura svoj film. Ne robuje glazbenim trendovima i eksperimentira s različitim glazbenim elementima baš kao i ja. Kad smo se prvi put upoznali i on je meni priznao da me jako cijeni kao vokalisticu i da je siguran da ćemo jednom nešto zajedno napraviti jer imamo sličan senzibilitet i glazbeni put”. 

Spot je snimljen u maniri starih hollywoodskih filmova, a za vintage atmosferu zaslužna je i prekrasna lokacija predsjedničkog apartmana u hotelu Horizont, Baška voda , a upravo je taj interijer inspirirao Žanamari za spot u retro stilu koji je režirala zajedno sa svojim suprugom Mariom Perčićem pod okriljem svoje producentske kuće V.R.H. Productions.

Duet “Srce ne pita” naći će se na Igorovom albumu prvijencu, a u pripremi je i novi studijski album Žanamari.

2786 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail