Top novosti

Igor Delač i ZETZ u naletu na vrhove top lista s novom pjesmom “Previše sam tvoj”

Nakon iznimnog uspjeha koji su postigli pjesmom “U ritmu ljubavi”, Igor Delač i ZETZ pripremili su novi singl “Previše sam tvoj”. Pjesma je prožeta energičnim ritmom, vedrom atmosferom i zaraznom melodijom. Autori glazbe i teksta su Ivan i Miroslav Zečić (HitFactory), dok je za aranžman i vrhunsku produkciju zaslužan Ivan Zečić (ZETZ).

Pjesma “Previše sam tvoj” Igorov je šesti singl u novom pop glazbenom izričaju s kojim najavljuje izlazak novog albuma za kraj svibnja. Na njemu će se osim poznatih hitova (“Budan”, “Ljubav”, “Istina u tami”, “U ritmu ljubavi” i “U krvi si”) naći i nekoliko novih, još neobjavljenih pjesama. Osim toga, Igor za album priprema i posebno iznenađenje koje će sigurno izazvati pozornost javnosti.
“Pjesma ‘Previše sam tvoj’ na prvu nas je ‘zapalila’. Ritam koji tjera na ples i zarazna melodija bili su glavni okidač za odluku o našoj novoj suradnji. Vjerujemo da će i ova pjesma biti jednako dobro primljena te da će ponoviti, a možda i nadmašiti naš prethodni uspjeh. Ljestvicu smo postavili visoko jer je pjesma ‘U ritmu ljubavi’ oborila sve rekorde radijskog emitiranja. U prvih mjesec dana u eteru je zasvirala više od 2.500 puta. Takvom čudesnom brojkom na našoj glazbenoj sceni samo se rijetki mogu pohvaliti. Zbog toga smo shvatili da naša kemija i energija dopire do slušatelja i da im moramo pružiti nešto novo. Krajem svibnja planiramo objavu albuma za kojeg pripremamo nekoliko svježih pjesama. Vjerujem da će moja draga publika biti zadovoljna. Na kraju moram najaviti i još jednu nadolazeću suradnju, koja će, vjerujem, za sve biti ugodno iznenađenje.”rekao nam je Igor Delač.

ZETZ je mladi glazbenik i producent koji s Igorom uspješno surađuje protekle dvije godine. Sve pjesme koje je komponirao i producirao za Igora osvojile su vrh nacionalne top liste HR Top 40.
Pet uzastopnih brojeva 1 na HR Top 40 uspjeh je koji je malo kome pošao za rukom. Da to nije slučaj samo sa pjesmama Igora Delača, ZETZ je pokazao i produciranjem pjesme “Samo zbog nje” za grupu Pravila igre. Nakon suradnje s Igorom Delačem, ZETZ planira nastaviti samostalnu izvođačku karijeru i surađivati sa drugim izvođačima sa domaće glazbene scene.

Uz glazbenu produkciju, ZETZ se pobrinuo i za spot pjesme “Previše sam tvoj”. Odlučio se okušati u ulozi redatelja i video producenta. Spot je sniman u ZETZ-ovom novom glazbenom studiju te na raznim lokacijama u Zagrebu.
“Paralelno sam uređivao novi studio ‘Hit Factory’ te radio na pjesmama za Igora i Pravila igre. Htio sam da sve bude tip-top pa sam zaokupljen poslom zaboravio na vrijeme. Taman kada sam trebao proslaviti prvo mjesto na HR top 40 s grupom Pravila igre, shvatio sam da nam nitko ne može u roku isporučiti spot za pjesmu ‘Previše sam tvoj’. Tog trena počela je avantura. Učenje, osmišljavanje spota, snimanje, montaža itd.”, rekao je ZETZ koji konačno najavljuje i rad na vlastitim pjesmama.

2024 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail