Novosti

Iako pjeva “Briga me za sve”, Kornelija misli ozbiljno!

Mlada i sve popularnija pjevačica Kornelija, predstavlja Vam svoj novi singl “Briga me za sve (Uvijek u banani)” s kojim će nastupiti na 14. CMC festivalu u Vodicama.

Kornelija time staje uz bok najvećim imenima domaće i regionalne glazbene scene i postavlja novi rekord kao najmlađi izvođač koji će s nepunih 17 godina nastupiti na najvećem festivalu pop i zabavne glazbe u regiji.

Kornelijinu karijeru obilježili su uspješni singlovi nastali u suradnji s autorsko producentskim timom Hit Factory i rekordi koje je s njima postavila. Osim što je postala najmlađi izvođač čija pjesma je ušla na službenu nacionalnu top listu HR TOP 40, Kornelija je postala i najmlađi izvođač koji je dospio u sam vrh te liste, među prva 3 mjesta. Pjesmu “Briga me za sve” potpisuju Ivan i Miroslav Zečić (Hit Factory), a za moderan aranžman i vrhunsku glazbenu produkciju zaslužan je ZETZ.

“Presretna sam i neizmjerno uzbuđena što ću svoju novu pjesmu ‘Briga me za sve’ predstaviti brojnoj publici na CMC festivalu u Vodicama, kao i gledateljima širom regije koji festival prate putem televizije. Nastup na tako velikom i značajnom  festivalu za mene je velika čast. Stati na istu pozornicu s najvećim imenima domaće i regionalne glazbene scene, nešto je o čemu sam mogla samo sanjati. Sada, kada je taj san postao stvarnost, na meni je velika odgovornost da opravdam ukazano povjerenje i pokažem se u najboljem svjetlu. Planiram poseban i jako zanimljiv nastup, koji će vjerujem biti zapažen i zapamćen. Pjesma je vedra i energična, kao stvorena za ljetni provod, ples i uživanje u bezbrižnom odmoru. Vjerujem da ću na pravi način uspjeti prenijeti tu energiju na mnogobrojnu publiku. Na kraju, želim se zahvaliti diskografu Croatia records na podršci, a mom autorskom timu Hit Factory na odličnim pjesmama skrojenim ‘po mjeri’ i velikoj brizi o baš svakom aspektu moje karijere.”navodi Kornelija.

Uz pjesmu “Briga me za sve” dolazi jedna rijetka zanimljivost. Kod prijave na festival autori su do zadnjeg trena dvojili oko odabira naziva pjesme. Na kraju su ipak odlučili da pjesma ima dva imena te joj dodijelili dodatni naziv “Uvijek u banani”. To se naknadno pokazalo izuzetno korisnim, jer se na festivalu pojavila još jedna pjesma s istim nazivom “Briga me za sve”. Tako nešto nitko nije mogao predvidjeti, pa je prava sreća da su autori sasvim slučajno pjesmi dodijelili dva naziva. “Uvijek u banani” je prvi stih s kojim počinje pjesma i po kojem će je sigruno zapamtiti brojni slušatelji.

Uvjereni smo da će Kornelija s ovom pjesmom polučiti odličan rezultat i ponoviti uspjeh njenih prethodnih singlova. Iako pjeva “Briga me za sve”, Kornelija misli jako ozbiljno što pokazuje iz pjesme u pjesmu, pa tako za kraj ove godine najavljuje izlazak svog prvog albuma. 

691 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail