Novosti

Hojsak & Novosel predstavili “Traditional Songbook” u Hrvatskom glazbenom zavodu

Autentični duo Hojsak & Novosel ovu subotu, 16. listopada održali su u Hrvatskom glazbenom zavodu koncertno predstavljanje novog studijskog albuma “Traditional Songbook”.

Četvrti je to studijski album proslavljenog dua, na kojem se nalazi deset skladbi.

Koncert Hojsaka & Novosela bio je posljednji koncert održan u kultnom Hrvatskom glazbenom zavodu, pošto se isti zatvara zbog sanacije posljedica prošlogodišnjeg potresa. Mnogobrojna publika uživala je u njihovim novim, ali i starijim skladbama. Dvoje gostiju uveličalo je koncertnu promociju, bili su to Pero Galić i Neno Belan, ujedno i gosti na albumu, uz gošće iz klape Cesarice. Izveli su dvije pjesme s albuma, “Ribara starog kći” i “Na te mislim”, a publika je s posebnim oduševljenjem reagirala na obrade njihovih pjesama, “Kriva si” i “Ulicama grada”.

Tihomir Hojsak i Filip Novosel odrasli su uz tradicijsku glazbu i ona je nezaobilazni dio njihovog glazbenog identiteta – na ovom albumu to u potpunosti dolazi do izražaja, a sjajno su to koncertno prenijeli i publici. Sav prihod od koncerta bio je namijenjen obnovi Hrvatskog glazbenog zavoda, što je za svaku pohvalu.

Album “Hojsak & Novosel – Traditional Songbook” nabavite po cijeni od 89 kuna putem webshopa Croatia Recordsa te u svim CD shopovima.

Fotografije: Tomislav Šilovinac

1301 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail