Top novosti

Hladno pivo predstavlja live spot za pjesmu “Džepni Bog”

“Džepni Bog”, pjesma objavljena na albumu “Knjiga žalbe” 2007. godine dobila je službeni live spot. Nakon pjesme “Jednim osmijehom” Hladno pivo predstavlja i drugi službeni live spot s velikog koncerta održanog 3. ožujka u zagrebačkom Domu sportova, a objavljenom na Blu-rayu i dvostrukom CD-u u izdanju Croatia Recordsa.

Koncertni album “30 godina · Greatest Hits · Live” u režiji Marka Zeljkovića, a čiji je glazbeni producent Goran Martinac (Croatia Records Studio), vrhunski je audio-vizualni doživljaj. Potvrda da se radi o sjajnom izdanju stigla je i u vidu nominacije za nagradu Porin u kategoriji Najbolji koncertni album, a osim ove nominacije, suradnja s Josipom Lisac u pjesmi “Soundtrack za život” nominirana je u kategoriji Najbolja vokalna suradnja.

Cijela prošla godina bila je u znaku 30 godina Hladnog piva  dva rasprodana dana u Domu sportovaregionalna i skandinavska turnejadva izdanja,pregršt intervjua i gostovanja. U ovoj godini Hladno pivo će biti poprilično koncertno aktivno, a onda slijedi povlačenje u garažu i studio i uživanje u onom što ih vuče naprijed sve ove godine – stvaranje novih pjesama.

U petak, 1. ožujka s početkom u 22 sata Hladno pivo održat će koncert u Zadru u klubu Arsenalu.

Foto: Goran Berović

Dvostruko CD i Blu-ray izdanje “30 godina · Greatest Hits · Live”” po cijeni od 149 kuna nabavite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa, bolje opremljenim CD shopovima u Hrvatskoj i regiji te sljedećim linkovima:

Webshop: https://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=999922
Amazon: https://www.amazon.com/dp/B07L6FCMP6
Deezer: https://www.deezer.com/en/album/80457552
iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/id1445145598

3722 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail