Novosti

Hitovi vječnog šarmera Darka Domijana na kompilaciji “The Best of Collection”

Kad su u pitanju 70-e i 80-e godine prošloga stoljeća onda je na hrvatskoj šansonjerskoj glazbenoj sceni jedno od najvažnijih imena bilo ono Darka Domijana.

Najpoznatiji odvjetnik među glazbenicima jedan je od najuspješnijih izvođača u bivšoj Jugoslaviji, a titulu opravdaju i brojni hitovi koji se i danas mogu čuti na hrvatskim i regionalnim radijskim postajama.

“Sedam suza”, “Zingarella”, “Ulica jorgovana”, “Jelena je bila lijepa”, “Ruže u snijegu”, “Hiljadu dana, hiljadu tuga”, “Natalija”, “Loredana” nalaze se na popisu 20 pjesama koje su dio kompilacije iz edicije “The Best of Collection” Croatia Recordsa. Sve se one nalaze na nekim od najuspješnijih albuma Darka Domijana, poput “Put u raj” (1982.) koji je prodan u 170 tisuća primjeraka ili “Ruže u snijegu” (1983.) koji je prodan u još većoj tiraži koja prelazi 250 tisuća primjeraka. Upravo su mu ti albumi stvorili najveću popularnost i svrstavaju ga među najveće zvijezde domaće estrade 80-ih godina.

Kompilaciju “Darko Domijan – The Best of Collection” možete kupiti po cijeni od 49 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa.

2067 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail