Top novosti

Hana Huljić kao drama queen

Mlada glazbenica i skladateljica Hana Huljić nakon debitantske pjesme “Alisa” koju je predstavila u dvije verzije, hrvatskoj i engleskoj, objavila je svoju novu pjesmu i spot “Noć bez snova”, čija se engleska verzija zove “Drama Queen”.
“Pjesmu sam napisala uoči ljeta, glazbu u jednom dahu, a zatim i engleski tekst. Htjela sam prikazati luckastu djevojku, koja i sama zna da nije neki uzor i koja se obraća momku koji je lud za njom i pokušava u njoj pronaći neku vrlinu. Hrvatsku verziju teksta napisala je mama Vjekoslava, uz zadane okvire da tematika bude što sličnija engleskoj verziji. Od trenutka kad sam napisala pjesmu imala sam želju da pjesma bude u modernom, no opet drugačijem zvuku. Aranžman sam radila s Vojanom Koceićem, proveli smo dane i sate u studiju dok nismo došli do posljednje verzije i napokon bili zadovoljni. Slično je bilo i sa snimanjem spota. Prvo smo snimili scene u bazenu sa crvenim svijetlom jer sam htjela pomalo zastrašujući video međutim kako pjesma dobivala drugačiji zvuk odlučili smo se i za atraktivniji i ležerniji video spot”, objasnila je Hana.

Hana je inače magistra kompozicije i glazbene teorije koja osim skladanja pop pjesama raspisuje aranžmane za orkestre, a iza sebe ima već i tri suradnje s teatrom “Gavran”, a ne skriva i želju da jednog dana napiše dječji mjuzikl.

4527 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail