Novosti

Grupa Valentino snimila spot za pjesmu “Neću kući”

Osnivač grupe Valentino, Zijo Rizvanbegović nastavlja svoj plodonosni autorski put s novim singlom oplemenjenim odličnim novim spotom.

Pjesma je premijerno izvedena na CMC festivalu u Vodicama na opće oduševljenje publike koja je dugo iščekivala objavu spota. Tekst, glazbu i aranžman potpisuje Zijo Rizvanbegović, a spot je snimljen pod režiserskom palicom Nenada Nexy Jakovljevića.

Zijo je ukratko pojasnio poruku same pjesme: “‘Neću kući’ je fraza ili šlagvort koji smo svi u životu mnogo puta izgovorili. Da li je to momenat kad si sa društvom u kavani, na odmoru, na moru ili te udarila kriza srednjih godina, pa se u kabrioletu, svježe osunčan vozikaš gradom. Spot u režiji Nenada Nexy Jakovljevića je zamišljen kao kontrateza noćnih kadrova gradske urbane jezgre i dnevne ravničarske pastorale, kao i različitosti emocija i svjetova, muško-ženskih odnosa, netaknute opuštene prirode i napetosti svjetleće metropole.”

Hitovima “Samo sklopi okice”, “Volim te još”, “Bez tebe”, “Oka tvoja dva”, “Idu ptice selice”, “Ponekad se sjetim da postojiš”, “Pile moje”, “Ne mogu, ne mogu”, “U vrelini noći”, “Kad me više ne bude” i mnogim drugima, sarajevski sastav Valentino munjevito brzo stekao je ikonski status te 80-ih i 90-ih godina postao jedan od najslušanijih bendova ovih prostora.

581 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail