Novosti

Grupa Gea veselim proljetnim duetom s Ivanom Marić najavljuje album prvijenac!

Uoči objavljivanja svog debitantskog albuma koji pripremaju za kraj godine, grupa GEA snimila je zanimljiv duet s Ivanom Marić, čiji se izražajni vokal odlično uklapa u veselu proljetnu pop pjesmu “Samo poželi”. Gitarist benda Neno Kos Ferzzo napisao je melodiju i stihove koji su inspirirali Igora Ivanovića da napravi sjajan aranžman koji osvaja vedrinom i zaraznim plesnim ritmom.
“Kada nam je Ferzzo pustio pjesmu, ideja dueta došla je vrlo spontano, a Ivana je bila zajednička želja benda obzirom da ju cijenimo i kao pjevačicu, ali i kao osobu jer ju krasi pozitiva koja je glavna karakteristika ove pjesme. Svi jako vjerujemo u ovaj duet i nadamo se da će se naša postojeća, ali i neka nova publika pronaći u pjesmi čija je poruka da je udvoje sve puno ljepše”, otkrili su o pozadini nastanka pjesme članovi benda GEA – Neven Banfić, Igor Drvenkar, Marijana Filipan, Branko Jemrić, Neno Kos i Dario Sinjeri.

Super raspoloženi bend i energična Ivana sjajno su se zabavili na snimanju videospota koji pršti veselim koloritom i interesantnim kadrovima za što su zaslužni iskusni redatelji Igor Ivanović i Davor Flam čija je vizija dočarala opuštajuću atmosferu pjesme.
“Trenutno se nalazim u nekoj izdavačkoj pauzi i pažljivo planiram svaki korak za dalje, no poziv za ovaj duet me naglo skrenuo iz mog kolosijeka. Dečke poznajem dugi niz godina i iznimno ih cijenim kao glazbenike, a još više kao vrijedne radnike, što je meni na prvom mjestu kad se radi o procjeni čovjeka. Šlag na tortu je naravno bio fenomenalni vokal Igora Drvenkara. Pjesma mi se svidjela na prvu, a to je uvijek potvrda da se radi o ispravnoj odluci. Kad se srce i razum slože, to je to!”– izjavila je šarmantna Ivana Marić, majka dviju predivnih djevojčica koje već plešu i pjevaju uz stihove i ritam pjesme “Samo poželi”.

Album prvijenac za GEU predstavlja veliki izazov jer je rezultat dugogodišnjeg truda, bezbroj prijeđenih kilometara i tisuća odsviranih pjesama. Svi se uistinu raduju danu kada će hitove “Još te mogu iznenaditi”“Želim ti”“Ti si ona koju tražim”“I to će proći”“Pjesma ljubavna”“Na mome nebu” i druge pjesme kojima su zaslužili simpatije publike, objediniti na nosaču zvuka u izdanju Croatia Recordsa.

1510 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail