Novosti

Grupa Gea novom pjesmom “Kad si tu” najavljuje debitantski album koji širi ljubav i pozitivne vibracije

Ohrabreni iznimnim uspjehom prošlog singla „Samo poželi“ u kojem su ugostili pjevačicu Ivanu Marić, članovi grupe GEA objavljuju novu pjesmu „Kad si tu“ za čiju je glazbu i tekst zaslužan njihov gitarist Neno Kos Ferzzo dok su mu se u osmišljavanju aranžmana i produkcije pridružili pjevač grupe Igor Drvenkar i producent Mihael Blum.

Rezultat zajedničkog kreativnog rada je radiofonična pjesma predivnih ljubavnih stihova u kojima će se prepoznati svi oni koji romatiku stavljaju na visoko mjesto prioriteta.
„Svojim pjesmama želimo bar malo uljepšati svakodnevicu ljudima kojima glazba znači puno jer ih hrabri, tješi i uveseljava. Naše su pjesme čista pozitiva, takva je i nova pjesma ‘Kad si tu’ za koju vjerujemo da će dirnuti mnoga srca“kažu simpatični članovi benda GEA o najnovijem singlu za koji su snimili i videospot u režiji Deniss Grgić koja je pjesmu vizualizirala kroz zaljubljeni par čija ljubav s vremenom jača i stvara novu obitelj. Zanimljivo je da su glavni akteri spota i u stvarnosti supružnici te roditelji malene djevojčice koja se pojavljuje u videu. Snimatelj i montažer spota je Petar Begović.

U bendu vlada ogromno uzbuđenje jer početkom 2020. godine objavljuju dugoočekivani album prvijenac na kojem će se naći provjereni hitovi „Još te mogu iznenaditi“„Želim ti“„Ti si ona koju tražim“„Samo poželi“ te druge uspješnice kojima su privukli pozornost publike, ali i zanimljiva obrada 12 godina starog hita benda Crno perje „Kiša“. Pripreme za objavu albuma su u punom jeku.
„Na live nastupima smo kao bend svoji na svome i zato naša publika uvijek prva čuje nove pjesme te još nikada nije pogriješila u procjeni. Reakcije na ‘Kad si tu’ su fenomenalne i to je razlog da još više vjerujemo u doseg pjesme. Snimanje spota pretvorilo se u jedno opušteno druženje i nadamo se da se vidi to naše zajedništvo koje nas održava na okupu i motivira za stvaranje nove glazbe koja svakim novim singlom dopire do sve više publike“, kažu članovi benda GEA, Neven Banfić, Igor Drvenkar, Marijana Filipan, Branko Jemrić, Neno Kos i Dario Sinjeri koje u narednim mjesecima čeka detaljna priprema albuma, puno svirki te aktivna medijska promocija novog singla.

2544 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail