Top novosti

Grupa Aerodrom koncertom u Boogaloou obilježava 40 godina postojanja

Nakon objave iznimno uspješnog i hvaljenog albuma “Dnevni rituali”, grupa Aerodom na čelu s Juricom Pađenom održat će koncert u zagrebačkom klubu Boogaloo u subotu, 22.2. s početkom u 22 sata, čime će obilježiti 40 godina postojanja.

Idealna je to prilika za sve ljubitelje bogatog opusa grupe Aerodom da uživo poslušaju svevremenske hitove poput “Obična ljubavna pjesma”, “Što si u kavu stavila”, “Fratello”, “Otkazani let”, ali i uspješnice s novog albuma kao što su “Sunce mi se smije”, “Neka bude” i “Ja te jednostavno volim”.

Sjajna skupina glazbenika koju čine Tomislav Šojat, Ivan Havidić, Damir Medić, Fedor Boić, Jelena Vlačić, Ana Šuto, Mario i Zvonimir Domazet, Borna Čop i Hrvoje Prskalo nastavlja tradiciju isporučivanja kvalitetne sviračke i zvučne slike koja Pađenovu glazbu krasi još od najranijih dana, a sve pod utjecajem rock velikana 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća. Iako su status rock velikana potvrdili još 80-ih godina prošlog stoljeća, Jurica Pađen i grupa Aerodrom nisu prestali stvarati hitove koji su se bez obzira na promjene glazbenih trendova uvijek nalazili u samom vrhu regionalnih top ljestvica.

Ulaznice za večer sjajne glazbe koju jamče Jurica Pađen i grupa Aerodrom možete potražiti OVDJE.

2567 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail