Novosti

Govanotti predstavlja album prvijenac Tvrdo pakovanje

Novoosnovani bend Govanotti, čija se pjesma G-03 (Odraz na vodi) odnedavno može čuti u eteru, objavio je album prvijenac Tvrdo pakovanje.

Govanotti čine iskusni glazbenici poklonici rocka, prijatelji iz istog kvarta, zagrebačkih Gajnica. Iako su se okupili prije dvije godine, odsvirali su i snimili dovoljno pjesama za album Tvrdo pakovanje na kojem se nalazi deset pjesama koje se jednostavno zovu po rednom broju.

Svoj entuzijazam i razlog okupljanja kao i izdavanja albuma Tihomir Borošak je objasnio: “Naš album i pjesme na njemu su povratak na dobar, stari, jednostavan rock bez puno filozofije, a nadamo se kako će naša glazba zainteresirati i mlađu publiku i potaknuti ih da se više okrenu sviranju instrumenata.”

U grupi su okupljeni Marko Dimić (vokal), Tomislav Topolovec (solo gitara), Tihomir Borošak (ritam gitara) koji je autor glazbe i teksta svih pjesama, Ivan Prstačić (bas gitara) i Ivan Gojčeta – Ipe (bubnjevi).

Album Tvrdo pakovanje možete kupiti po cijeni od 79 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa i na našem webshopu.

1836 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail