Novosti

Gordana Ivanjek Tušek potpisala ekskluzivni ugovor s diskografskom kućom Croatia Records

Gordana Ivanjek, poznata pjevačica iz Hrvatskog zagorja, potpisala je ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom.

Kao autohtona zagorka odlično se snalazi u modernim kajkavskim pop pjesmama, kao i u klasičnim tamburaškim kajkavskim popevkama. Njezin izričaj uvijek je bio i ostao “kaj”. U tom smislu Gordana je stasala u vodeću solisticu cijelog kajkavskog govornog područja, točnije, sjeverozapadne Hrvatske. Postala je poznato lice mnogih glazbenih festivala, prije svega festivala u Krapini i festivala u Pitomači na kojima već godinama redovito nastupa.

U produkciju svojih zabavnih skladbi često unosi elemente countrya, popa i rocka, pa joj uz njezin prepoznatljiv vokal sve snimke odišu svježinom, zvuče moderno i suvremeno. Gordana Ivanjek Tušek definitivno je pronašla svoj glazbeni put i potpisom ovog ugovora otvorena su joj vrata prema lakšoj promociji svega što će ubuduće raditi. O glazbenoj produkciji brine joj naš poznati i oprobani producent Toni Eterović, pa je i to garancija određene kvalitete i visokih glazbenih kriterija.

Gordana kaže da je ovo najzrelije vrijeme njezinog glazbenog djelovanja i da je sada trenutak da svojoj publici ponudi sve najbolje što zna i umije. Nije skrivala zadovoljstvo zbog toga što je upravo Croatia Records, kao najjača domaća izdavačka kuća, prepoznala sve njezine kvalitete i ponudila joj ekskluzivu.

U skorijoj budućnosti Ivana planira snimanje novih pjesama, videospotova, promotivne koncerte i nastupe. Ukratko, to znači da ćemo u narednom periodu Gordanu Ivanjek Tušek često imati prilike viđati u svim domaćim medijiskim prostorima, te da ćemo moći uživati u njezinim novim pop-zabavnim i tamburaškim kajkavskim hitovima koje već sada ima spremne za svoju vjernu publiku.

 

1211 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail