Novosti

Genova predstavlja novi singl

Genova, bend sastavljen od vrhunskih glazbenika koji kombiniraju pop, rock, funk i jazz, ponosno predstavljaju video spot za singl “Baš sam lud” na kojem gostuju dvije glazbene legende – Zoran Predin i Matija Dedić.
“Baš sam lud” njihov je šesti singl, ali prvi objavljen pod okriljem Croatia Recordsa. U spotu koji je režirao Marko Dimić zaplesala je Filipa Zubić, talentirana učenica poznate hrvatske koreografkinje i plesačice Virne Hošnjak, a uz nju se pojavljuje i hrvatska manekenka Ema Kovač koja već osvaja svjetske modne piste. Tekst potpisuje Dubravko Fijačko, glazbu Dubravko Fijačko i Hrvoje Krištofić, a za aranžman su zaslužni, uz sve članove benda, Vjekoslav Magdalenić i Miroslav Lesić koji je ujedno i producent.
Genova je krajem prošle godine objavila istoimeni album prvijenac, a Dubravko Jagatić za Nacional o njima je napisao:”Uz manje kompromisa i bez vidljiva podilaženja masovnom ukusu, Genovu čeka vrlo perspektivna budućnost.”  Pjesmom “Baš sam lud” započinju rad na svom drugom albumu i nema sumnje da će i singlovi koji uslijede biti jednako sjajni!

Genova su: Hrvoje Krištofić (vokal), Gabriela Hrženjak (vokal), Alen Horvat (gitara), Bruno Damjan (gitara), Matija Turk (klavijature), Dino Blažeka (bas gitara), Emil Kranjčić (bubnjevi).

Pjesmu “Baš sam lud” preuzmite na singlovi.crorec.hr, a spot pogledajte na YouTube kanalu Croatia Recordsa

1690 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail