Top novosti

Gavrani “Avanturom” najavili sjajno glazbeno ljeto

Prije dvije godine australski kontinent zamijenili su europskim, a melbournšku adresu zagrebačkom.

Ovo ljeto će za njih biti prava avantura jer Gavrani u svoj GPS upisuju – Vodice.

Sve popularniji obiteljski glazbeni trio će se na 14. izdanju CMC festivala predstaviti upravo objavljenim hit singlom “Avantura”. Biti će to debitantski nastup na festivalskoj pozornici sjajnog benda koji je kao službeni festivalski sastav već bio na CMC festivalu u Slavonskom Brodu, gdje su svirali na svim popratnim festivalskim događanjima.

Sam naziv govori o temi pjesme, a ne treba dodatno napominjati da su vibracije poletne, plesne i vrlo energične. Zarazni refren ovog ljetnog hita osvojit će slušatelje odmah na prvu, a za stihove koji će se pjevušiti ove vruće sezone zaslužan je gitarist Mijat Gavran. Glazbu je napisala gitaristica i drugi vokal benda, Tamara Gavran, a odličan aranžman napravio je talentirani Zvonimir Domazet. Drugi je to u nizu ljetnih hitova nakon prošlogodišnje pjesme “Nema te”, a čini se da su Gavrani u potpunosti spremni za svoju vodičku avanturu, čemu svjedoče i brojni pozitivni komentari i lajkovi koje su dobili za zanimljiv videospot sniman u Senju i Zagrebu.

“Jako se radujemo nastupu u Vodicama, cilj nam je uživati, družiti se s kolegicama, kolegama i napokon pokazati što možemo novom pjesmom. Super smo raspoloženi, uzbuđeni i sretni s ovakvom prilikom i ljetnim hitom kojega je publika već prepoznala. Jedva čekamo da publika i uživo čuje ljetnu ‘Avanturu’ i iskreno se tome radujemo”rekli su Gavrani o novome singlu.

Ako i vas ovoga ljeta zove avantura, dođite poslušati Gavrane 11. lipnja u Vodice!

939 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail