Novosti

Garavi sagradili kuću pa je zbog ljubavi zapalili u novom spotu “Noćas”

Nakon što su 15. ožujka objavili svoj drugi studijski album “Tri želje”, Garavi nastavljaju s promocijom istog novim singlom i spotom “Noćas”. Ako je itko posljednjih mjeseci domišljat na domaćoj glazbenoj sceni, onda su to Garavi, tamburaši koji su publiku osvojili u kratkom roku. To dakako nimalo ne čudi jer Slavonci svako malo smisle nešto čime će publiku iznenaditi. Ovog su puta odlučili svojim rukama izgraditi kućicu, točnije kolibu, te je pretvoriti u pepeo. Nije poznato da se dosad na sceni dogodilo da je za potrebe spota zapaljena neka nastamba, a ako i jest zasigurno nije sve ovako lijepo zabilježeno kao u spotu za koji je bio zadužen Mario Šulina, a koji je uz pomoć scenarija Alena Jakobovića napravio pravi mali slavonski ljubavni film.

“Noćas” je pjesma koja govori o neprolaznoj ljubavi, o ljubavi koja prelazi preko svega, koja sve oprašta, ali govori i o tome kako prava ljubav nikada ne umire i kako se uvijek vrijedi potruditi. U vremenima kada mnoge veze pucaju i mnogi se brakovi raspadaju, Garavi su na ovaj način pokušali pokazati kako se za ljubav uvijek vrijedi boriti.

Autor ove balade, koja s lakoćom ulazi u uho, jest član benda Alen Jakobović, dok su aranžman napravili Denis Marguš te Zvonimir Domazet koji je radio i tonsku produkciju. Spot za pjesmu “Noćas” čak je deseti spot s albuma “Tri želje”.

Album “Tri želje” možete kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa po cijeni od 79 kuna.

Foto: Gordan Trtanj

1675 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail