Novosti

Frano Pehar & Tarapana predstavljaju novi ljetni singl “Volim te živote”

Nakon emotivne balade “Nisam birao”, kojom su raznježili svoje vjerne obožavatelje, Frano Pehar & Tarapana predstavljaju “Volim te živote”, pjesmu zaraznog ritma i šaljivog teksta koju i ovoga puta potpisuje poznati hitmejkerski dvojac Dušan Bačić i Bojan Dragojević.

Iako su se mnogi zabrinuli za Franu gledajući uvodnu špicu spota, prvi čovjek benda uvjerava nas da je na sigurnom, u sjajnom raspoloženju i spreman za nadolazeću koncertnu sezonu:

Kad smo razgovarali o novom singlu, moje upute Dušanu Bačiću bile su da želim pjesmu uz koju će ljudi na tri minute zaboraviti sve probleme kojima smo zadnjih godina okruženi. Tekst pjesme govori o vječnom pitanju mojih baka u Hercegovini, a to je : ‘Kad ćeš se ženiti?’ Ja, baš kao i u pjesmi, uvijek imam spreman odgovor! Spot za pjesmu snimali smo 12 sati i zaista sam zadovoljan snimljenim materijalom. U spotu ćete pratiti moj nestanak iz ureda koji će završiti čak i u Dnevniku. Vidjet ćete i dijalog roditelja, prijatelja, ekipe iz Tarapane, a sve s istim pitanjem – gdje je Frano? U slučaju da želite saznati gdje sam i u čijem društvu, obavezno pogledajte spot.

Franu i njegov bend u narednom periodu očekuju brojni nastupi diljem Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine.  Također imaju velike planove za jesen te pripremaju pregršt novosti za obožavatelje kojih je iz pjesme u pjesmu sve više. Nakon uspješnog debitantskog albuma “Ja sam na te ponosan”, sa svojim timom polako ali sigurno koračaju prema drugom studijskom albumu. Frano i Tarapana broje preko 60 milijuna pregleda na YouTubeu, a na Spotifyju imaju preko 20 tisuća mjesečnih slušatelja.

Pjesmom “Volim te živote” predstavit će se vodičkoj publici na nadolazećem CMC festivalu Vodice 2022.

636 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail