Top novosti

Franka zauzela prvo mjesto top ljestvice najemitiranijih domaćih singlova

Nakon što je prošli tjedan ostvarila najviši ulaz na ljestvici najemitiranijih singlova, sjajna Franka dospjela je na prvo mjesto službene HDU-ove top 40 liste.

Emotivna baladu “Sve dok sanjaš”, za koju glazbu i aranžman potpisuje Branimir Mihaljević, a tekst Nenad Ninčević, u vrlo kratkom vremenu zavladala je radijskim eterom i društvenim mrežama. Popratni video spot koji prikazuje Franku iz perspektive majke oduševio je obožavatelje i priskrbio joj gotovo pola milijuna pregleda na YouTubeu, a za nju je postao najposebniji projekt do sada. “Sve dok sanjaš” svojevrsni je nasljednik velikog hita “S tobom”, a ostat će zabilježen kao uspomena na najemotivnije razdoblje života velike hrvatske pop zvijezde.

Na drugom mjestu nalazi se singl “Sva blaga ovog svijeta” Mije Dimšić i Marka Tolje koji se na samom vrhu ljestvice najemitiranijih naslova nalazi još od ljeta, treće mjesto drži Igor Delač s pjesmom “U krvi si”, a 6. mjesto pripalo je Damiru Kedži i pjesmi “Vidi se izdaleka”. Na 9. mjestu nalazi se hit singl “Kad smo se voljeli” s posljednjeg Vanninog studijskog izdanja “Izmiješane boje”.

1569 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail