Novosti

Ferzzo predstavlja country rock baladu “Ispod krošnje divljeg kestena”

Nakon dugogodišnje kantautorske stanke, na scenu se vraća Neno Kos Ferzzo, gitaristički virtuoz poznat iz grupe Crno perje kao frontman i autor svih pjesama te iz grupe Gea, u kojoj je također ostavio svoj autorski i gitaristički pečat.

Razdoblje pandemije Ferzzo je proveo radno u svom studiju te pripremio poveću količinu glazbenog materijala koja će se uskoro naći na njegovom solo albumu.

“Nakon Crnog perja nastala je stanka u autorskom smislu, međutim ja sam i dalje gomilao pjesme, i u pandemiji sam se primio posla da ih izvučem iz ladica jer sam jednostavno želio da izađu van. Tako da pripremam jedan klasični rock album, u rasponu od laganica do žešćih stvari s gitarskim riffovima, a ovaj singl je više u country rock stilu, malo nježniji za početak”, navodi Ferzzo.

Za početak nove kantautorske etape, predstavlja svoj novi singl i spot “Ispod krošnje divljeg kestena”, sjetnu country rock baladu ljubavne tematike.  Tekst, glazbu i aranžman nove pjesme potpisuje sam Ferzzo, koji je snimio vokal, gitare i bas, a za bubnjevima je bio Tomislav Hajak. Za glazbenu produkciju zaslužan je Ivan Mihaljević, dok je videospot snimio i režirao Josip Ninković Ninac.

“Kad je čuo pjesmu, Ninac je rekao da točno zna gdje trebamo otići, samo nas dvojica i gitara. Moram priznati da čim smo došli u Udbinu u Lici, osjetili smo neki poseban zen tog specifičnog mjesta, i jako sam zadovoljan kako je ispalo”, zaključuje Ferzzo.

87 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail