Novosti

Fado kantautorica Maja Milinković predstavlja singl “Luda vodo stani, stani”

Maja Milinković, bosanskohercegovačka kantautorica fado glazbe s adresom u Lisabonu, nedavno je objavila album “Kaftan D’Alma”, a sada predstavlja prvi singl s aktualnog izdanja.

“Luda vodo stani, stani (Fado Bacalhau)” ima je pjesme koja u potpunosti predstavlja Majin moćan vokal i sjajne autorske sposobnosti. Maja za singl potpisuje tekst i aranžman, dok je za glazbu zaslužan Jose António da Silva. Iako već godinama živi i uspješno gradi glazbenu karijeru u Portugalu, Maja je prisutna na regionalnoj glazbenoj sceni te poznata kao kantautorica i pjevačica specifičnog glasa i originalnog stila.

Maja Milinković 2006. godine objavljuje svoj prvi kantautorski album pod nazivom “Začarani krug”, s kojim osvaja nagradu Davorin za najbolju žensku interpretaciju. 2012. godine snima prvi fado singl objavljen u BiH, a radi se o novom aranžmanu poznate pjesme velike Amalije Rodrigez iz 1955. godine “Tudo isto e fado”, čiji je autor Anibal Nazare. Na novom albumu “Kaftan D’Alma” Maja nas kroz interpretacije fada i sevdalinke poziva da proživimo život u svim oblicima i prigrlimo sve emocije.

313 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail