Novosti

Etno duo Goga & Željko predstavljaju pjesmu “Najlepše senje”

Nakon izlaska četvrtog studijskog albuma “Senje”, Etno duo Goga & Željko predstavljaju videospot za naslovnu pjesmu “Najlepše senje”.

Ovaj popularni duo iz međimurskog kraja ujedno je i autor svih novih pjesama na nedavno objavljenom izdanju.

Željko Grahovec je autor glazbe i aranžmana, Gordana Lach napisala je riječi za skladbu, a snimanje i montažu spota odradio je Boris Zeljak.

“Najlepše senje” je ljubavna pjesma snimljena u dixieland ritmu, a na kajkavskom dijalektu senje znači san. Singl, kao i cijeli album, odiše svježinom, vedrim ritmovima, pjevnim melodijama i zanimljivom produkcijom. Naime, na snimkama su korištene kombinacije raznih instrumenata, poput klavira, kontrabasa, gitara, bubnjeva sviranih s metlicama i slično.

Atraktivne i jako dobro odsvirane solaže gitare i klavira pjesmi su dale još jednu dimenziju i dokaz kvalitete ovog zanimljivog dueta. Uz melodijsku liniju dixieland, jako dobro se uklopio tekst pisan na kajkavskom idiomu, a Željko Grahovec produkcijom je sve odlično spojio u zanimljivu glazbenu cjelinu.

Etno duo Goga & Željko novim albumom “Senje”, kao i pjesmom “Najlepše senje”, zasigurno neće razočarati svoju vjernu publiku koja je itekako željna njihovih novih pjesama i koncerata.

128 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail