Novosti

Elma Burnić predstavila službeni spot za pjesmu Svjetluca mirno more

Ususret 23. Dalmatinskoj šansoni koja se ove subote održala u Šibeniku, kantautorica Elma Burnić objavila je i službeni spot za pjesmu Svjetluca mirno more koju je tamo uživo otpjevala. Dane prije šansone, ova sjajna glazbenica iskoristila je kako bi publici u Šibeniku predstavila svoj koncertni repertoar.

Sretna sam da možemo danas prenijeti dašak morskoga ugođaja video spotom za pjesmu Svjetluca mirno more s kojom sam nastupila na Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku. Tjedan uoči Festivala iskoristila sam za dodatna dva koncerta s Admirom Ćulumarevićem iz FilmMusicOrkestra (na Green stage-u Azimuta i Trgu ‘4 kafića’ u samome srcu grada)“, rekla je Elma koju je oduševljena šibenska publika nekoliko puta zvala na bis.

Autorica glazbe i teksta za Svjetluca mirno more je Elma Burnić, a aranžman potpisuje Zvonimir Domazet. Nakon prošlogodišnjeg kantautorskog singla Leptirić koji je Elma napisala za svu djecu oko nas, ali i onu u nama, te lepršave pjesme o zahvalnosti Poklone u boji grlim, u sklopu autorskog albuma koji snima za Croatia Records naći će se i ova ljetna pjesma koja prenosi predivan morski ugođaj.

1453 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail