Novosti

Džentlmeni potpisali novi ekskluzivni ugovor za Croatia Records i najavili album obrada

Sastav Džentlmeni iz Osijeka postoji od 1997. godine, a svih tih godina kreirali su vlastiti stil tamburaškog izričaja i došli do samog vrha ovog glazbenog žanra zbog čega su održali niz koncerata u Hrvatskoj i izvan nje.

Tu su i nastupi na festivalima tamburaške glazbe poput Zlatnih žica Slavonije u Požegi, Brodfesta u Slavonskom Brodu, Šokačkih pisama u Županji i Pjesama Podravine i Podravlja u Pitomači. Dugogodišnja suradnja s Croatia Recordsom iznjedrila je dva studijska albuma, “Imala je drugi plan” i “Za tebe anđele” s kojih je skinut veliki broj ultimativnih hitova. To ih je odvelo čak i “preko bare” gdje su 2014. godine održali koncerte u Kanadi, a potom su kasnije te godini otišli i put Amerike.

Džentlmeni nastavljaju svoj uspješni put i to potpisivanjem novog ekskluzivnog ugovora za Croatia Records s kojim najavljuju i početak rada na novom studijskom albumu. Bit će to album obrada popularnih pjesama hrvatske, ali i regionalne glazbene scene, a u kojima će se osjetiti njihov jedinstveni glazbeni izričaj. Za sada ne žele otkriti koje će se sve pjesme naći na albumu, ali garantiraju da će publika uživati u osvježenim verzijama. 

Ujedno, Džentlmeni se posvećuju i svojim autorskim pjesmama te će sljedeći tjedan objaviti novi singl “Slatki otrove” koji će se naći na njihovom novom autorskom albumu. Definitivno, sljedeći mjeseci i godine bit će obilježene džentlmenima, a oni najveći dolaze iz Osijeka.

507 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail