Novosti

Dvostruki vinil “Lipanj, srpanj, kolovoz” Urban&4 od danas u pretprodaji

“Lipanj, srpanj, kolovoz” Urbana i četvorke, po mnogima najbolji album 2021. godine, uskoro će biti dostupan na dvostrukom vinilu, a od danas se može kupiti u pretprodaji po cijeni od 189 kuna ekskluzivno na webshopu Croatia Recordsa.

Ovaj dvostruki album najveći je i najbolji autorski poduhvat jedinstvenog Damira Urbana koji je sa svojom Četvorkom snimio materijal objeručke prihvaćen i od publike i od kritike. Pokazale su to i nagrade poput Music Puba za album godine i kantautora godine te Rock&Off nagrade za pjesmu godine i nagradu publike, a potom je i nominiran za 8 glazbenih nagrada Porin. Nedavno održani koncert u dupko ispunjenoj Tvornici kulture i reakcija publike na novi materijal dali su do znanja da je “Lipanj, srpanj, kolovoz” dobrodošao u bilo kojem mjesecu godine i u bilo kojoj prigodi, slušali ga na radiju ili gledali na pozornici.

“Lipanj, srpanj, kolovoz” nakon CD formata stiže i na dvostruki 180-gramski crni vinil popraćen sjajnim likovnim oblikovanjem Tomislava Torjanca, poznatog hrvatskog ilustratora i slikara, upakiran u gatefold zajedno s download kodom za besplatno preuzimanje mp3 verzija pjesama. Vinilno izdanje bit će u prodaji od petka, 11. ožujka, a od danas je dostupna pretprodaja ekskluzivno putem webshopa Croatia Recordsa po cijeni od 189 kuna. Posjetite i službenu web stranicu albuma gdje možete pronaći detaljne informacije oko izdanja kao i tekstove svih pjesama.

Damir Urban i Četvorka ujedno su saznali da su nominirani za glazbenu nagradu Top.HR Music Awards 2022. u kategoriji “Najprodavaniji album godine”.

1752 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail