Novosti

Dusty Hats predstavljaju ljetni hit “Sve si oko sebe tijelom kupila”

Nakon singla “Da mogu mijenjat ovaj svijet” kojim su najavili svoj debitantski album, bend Dusty Hats predstavlja pjesmu “Sve si oko sebe tijelom kupila”.

Potencijalni je ovo ljetni hit koji je u svega 20 minuta napisao i uglazbio frontmen i gitarist Dario Duvnjak.
“Pjesmu sam osjetio odmah, nisam puno komplicirao i nastala je u 20-ak minuta. Smislio sam jednostavnu melodiju koju svi mogu pjevati i svirati, a uz pomoć sjajnog producenta Dragomira Herendića složili smo zanimljiv aranžman. Dugo godina sam bio zarobljen s temama pjesama koje slušam, ali sam shvatio da se s 3 akorda mogu napraviti čuda. Za spot smo odabrali uspješnu, pametnu, uvijek nasmijanu i predivnu Deniss Grgić koja je donijela  ogromnu pozitivu u video. Adrian Borić iz Crvene jabuke snimio je bubanj, a u spotu se pojavljuje kao jedan od gitarista. Petar Puljiz obavio je odličan posao snimanja i montaže video spota.”, rekao je Dario.

Svjedoci smo brojnih hit pjesama koje su nastale u vrlo kratkom vremenskom razdoblju. Sve ih odlikuju specifična melodija i prepoznatljiv ritam, a upravo to čini ovaj singl posebnim. Valentino Kašner, Karlo Antolić i Dominik Kralj uz frontmena Darija Duvnjaka pokazali su veliki napredak i zrelost u pristupu glazbi isporučivši lako prepoznatljivu, zaraznu pjesmu koja će vas pratiti ovo ljeto, kako na radijskim postajama, tako i na vlastitim playlistama. Bend neumorno radi na pripremi novog studijskog albuma koji će do kraja godine biti objavljen za izdavačku kuću Croatia Records, a do tada se prepustite i uživajte u pjesmi “Sve si oko sebe tijelom kupila”.

1598 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail