Novosti

Dugoočekivani novi album “3”

Jedan od najboljih hrvatskih pop bendova, grupa Flyer, objavila je dugoočekivani treći studijski album, jednostavnog imena “3”. Na albumu se nalaze brojni velikih hitovi, koje je široka javnost imala prilike čuti kao singlove prethodnih godina, kao što su “Pjesma za dvoje”, “More”, “Sve je u redu”, “Inspiracija”, “Nismo sami”, “Sretno izgubljen” i druge. Album sadrži 10 pjesama uz bonus pjesmu “Radio”, obradu Haustorovog hita koja se našla na hvaljenom LP-u “Zimeleno a novo 3”.

Kompletnu glazbu i tekst na albumu potpisuje Mario Kovač, a aranžmane cijeli bend. Produkciju na albumu su odradili Goran Martinac, Zvonimir Dusper i Samir Kadribašić. Sjajne fotografije potpisuje Ivo Dunat, a dizajn Dinko Pasini (Klikam studio).

Flyer je bend koji od samih početaka djelovanja ne prestaje oduševljavati slušateljstvo i kritiku inovativnim pristupom glazbi, zvukom koji evoluira u skladu s vremenom, ali i autorski i interpretacijski iznimno zrelim ostvarenjima koja su izvrsno prihvaćena od strane slušatelja. Bend iz singla u singl privlači pažnju sve većeg broja poklonika kvalitetne glazbe. Glazbeni izričaj grupe prepoznatljiv je po autorskim pjesmama koje imaju bogatu ritam sekciju i melodičnost protkanu finim ženskim vokalima i kvalitetnim stihovima različitih tematika. Iza sebe imaju tri albuma; “Epopeja” (2005.), “Iluzija” (2007.) i aktualni “3” i brojne nastupe diljem regije.

Album je najavljen novim singlom “Kako da te ne volim” pozitivne tematike koja nosi dobre vibracije i tekstom koji govori o savršenom danu koji popravlja sve loše i donosi dobre stvari. Singl će uskoro dobiti i video spot, a do tada pjesmu poslušajte na:

 

1542 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail