Novosti

Dražen Zečić i Marko Škugor snimili duet!

Pjesma “Jedna dođe, druga ode” najnoviji je siguran hit u izvedbi dvojice popularnih dalmatinskih izvođača, Dražena Zečića i Marka Škugora.

Ovo je njihov prvi duet za koji je glazbu i tekst napisao sam Dražen dok je aranžerski i produkcijski dio povjerio svom dugogodišnjem suradniku Vinku Didoviću.

“Već dugo smo čekali na ovaj duet. Marko i ja smo imali nekoliko zajedničkih nastupa u Sloveniji još 2018. i 2019. godine i tada smo došli na ideju dueta, ali nas je pandemija zaustavila. Zanimljivo je da je pjesma baš i nastala za vrijeme lockdowna, a bez obzira na ljubavnu tematiku, poruka pjesme je da nam svima treba malo sreće i puno zdravlja. To je, rekao bih, bezvremenska poruka”, objasnio je Dražen Zečić.

Pjesma je nastala jedne večeri tijekom njihovog zajedničkog druženja uz gitare, koje su Dražen Zečić i Marko Škugor spremno uzeli u ruke i za potrebe snimanja spota. Obzirom da je pjesma u veselom country stilu, redatelj Željko Petreš odabrao je prigodnu lokaciju, “Fort Apache Steak House” u Samoboru.

“Vlasniku koji nam je ustupio prostor i samo ga zbog nas otvorio te cijeloj ekipi koja je radila na spotu jedno veliko hvala na susretljivosti i profesionalnosti”, dodao je Zečić.

Premijerno prikazan na CMC televiziji, videospot je i na YouTubeu u manje od dvadeset i četiri sata skupio gotovo dvadeset i šest tisuća pregleda te brojne pohvale.

711 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail