Novosti

“Dopusti mi” je sjajan treći singl kantautorice Pave – glas i osmijeh koji očaravaju

“Dopusti mi” je treći singl Pave, mlade kantautorice koja nas je osvojila svojom glazbenom vještinom, skromnošću i osmijehom sa svoja prva dva singla, “Ponekad” i “Budi mi dobro”.

Glazbu i stihove nove pjesme “Dopusti mi” potpisuju Pava i Đuro Ravenšćak. Veza između njih dvoje je i autorska i ljubavna, ovaj mladi bračni par stihovima i glazbom ispisuje svoj zajednički životni put.
“Radi se o sretnoj, ljubavnoj pjesmi koja je zapravo nastala kao naš međusobni izazov, ali nam se toliko svidjela da smo je odlučili završiti i objaviti”ispričala je Pava kako je došlo do nastanka pjesme.

Nakon što su videospotovi za prva dva singla bili snimljeni na otvorenom, s kadrovima prekrasnih pejzaža, Pava se ovaj put odlučila na intimniju varijantu. U režiji Josipa Ninkovića u prvi plan je došla njezina ekspresivnost. “Dopusti mi” zasigurno otvara nove vidike i još jednom potvrđuje njezine sposobnosti kao autorice. Singl je ovo kojim Pava najavljuje i album prvijenac. Ime još ne otkriva, ali će biti objavljen početkom listopada.

Pava uvijek teži boljem i savršenijem u potrazi za svojim zvukom i prepoznatljivošću. Na tom putu, dopustite joj da vas osvoji svojim glasom.

Fotografije: Josip Ninković

542 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail