Novosti

Dominik u ime ljubavi predstavio svoj debitantski studijski album!

Mladi brodski glazbenik Dominik Blaževac već je godinama prisutan na pozornici, a konačno je došao trenutak i kad je svoje iskustvo i sjajne vokalne sposobnosti zabilježio na prvom nosaču zvuka. 

“U ime ljubavi” nije samo naziv albuma nego i tri riječi koje savršeno opisuju energiju koja isijava iz 10 pjesama. Osim naslovne tu su još i njegovi drugi uspješni singlovi poput “Kišobran za dvoje”, “Moja jedina”, “Dok čujem ti glas”, “Poljubi me”, “Ako te pitaju”, “Tvoja ljubav”, ali i potpuno nove pjesme “Zauvijek”, “Ključevi od snova” i “Ljubav dođe sama od sebe”.

Na albumu je okupio sjajnu ekipu glazbenika i producenataIgora Ivanovića, Miroslava Lesića lesiquea, Gorana Martinca, Dalibora Dadu Marinkovića, Vladana Popovića, Dariju Hodnik Marinković, Vlatku Kopić, Tihomira Ivanetića i druge, a bend koji se predstavlja kao Dominik & Co. čine osim Dominika i Mladen Mitrović (bubnjevi), Josip Pečić (bas), Zlatko Čošić (gitare), Matija Pocrnić (klavijature) i Mirta Dautović (prateći vokal).
“Hvala apsolutno svima koji su na bilo koji način sudjelovali u stvaranju ovog albuma. Bez iskrenog rada, vjere i dobrih ljudi ovaj album ne bi ugledao svjetlo dana. Veliko hvala Željku Zovku-Čoki zbog čijih pjesama je sve ovo i počelo. Hvala i našem Matiji Obradoviću koji je od prve pjesme bio kao član benda. Hvala svim glazbenim studijima u kojima smo snimali te svim glazbenicima i producentima, dragim ljudima koji su slušali i vjerno pratili svaku našu pjesmu. Vi ste svojom podrškom također postali dio ove predivne priče”, napisao je Dominik u knjižici izdanja.

Album “U ime ljubavi” možete kupiti po cijeni od 69 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa.

2029 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail