Top novosti

Dominacija J.R. Augusta – Tri nagrade Rock&Off i nominacija za IMPALA europski indie album godine

Kakav početak godine za J.R. Augusta! Na sinoćnjoj dodjeli nezavisne glazbene nagrade Rock&Off J.R. je osvojio čak tri, i to u kategorijama: Album godine, Veliki prasak godine i Rock&Off izvođač godine. Da se radi o glazbeniku svjetskog kalibra potvrđuje i nominacija njegovog prvijenca “Dangerous Waters” za europsku nagradu IMPALA u kategoriji indie albuma godine.

Nema sumnje kako će u skorijoj budućnosti J.R. zasjati i na svjetskim glazbenim pozornicama. Inspiracije i materijala ima napretek kao i podršku najveće diskografske kuće u regiji, Croatia Recordsa.
“Posebno mi je draga nagrada za Album godine jer sam dao cijelog sebe u taj album. Još jednom zahvaljujem svima koji su radili na tom albumu, koji rade sa mnom i koji me prate i pomažu”, izjavio je J.R. nakon sinoćnje dodjele Rock&Off nagrada kojom su dominirali izvođači Croatia Recordsa. Osim apsolutnog pobjednika J.R. Augusta, Urban i njegova četvorka osvojili su nagradu u kategoriji Pjesma godine za “Iskru”, Rap&Off izvođač godine je Vojko V, a nagradu publike osvojili su Goran Bare & Majke.

J.R.-ov prvijenac “Dangerous Waters” uskoro ćemo slušati i na vinilu. Bogato opremljen 180-gramski vinil je u pripremi te će se uskoro naći na policama mnogih glazbenih dućana diljem regije, na oduševljenje svih J.R.-ovih obožavatelja.

1811 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail