Novosti

DJ Lorenzo objavio prvijenac I am Lorenzo

Lorenzo, vrhunski DJ koji je osvojio publiku i klubove diljem regije, smiksao je vrhunski koktel elektroničke plesne glazbe i servirao ga u suradnji s poznatim glazbenim imenima.

I am Lorenzo ime je njegovog albuma prvijenca na kojem se nalazi deset sjajnih EDM pjesama koje su napravile proboj na radijske postaje te tako postale prvi hrvatski EDM sa zapaženim radijskim i TV emitiranjem. DJ Lorenzo iza sebe ima dva zapažena nastupa na Ultra Europe festivalu, a publika željna vrhunskog domaćeg EDM-a i klupskog zvuka, do nekih boljih vremena za live nastupe, od sada u Lorenzovim hitovima može uživati na svim streaming servisima i nosaču zvuka.

Nakon prvih singlova Sve sam znala i prije, koja otvara album, i Sve što pomislim nastalih u suradnji sa sjajnim pjevačicama Mijom Dimšić i Antonelom Doko, Lorenzo je EDM glazbu odveo put hrvatskog radijskog i televizijskog etera i odmah polućio odličan uspjeh. Svih deset pjesama na njegovom albumu prvijencu su suradnje sa sjajnim izvođačicama, izvođačima i grupama. Uz spomenute Miju i Antonelu, na albumu gostuju i Ivan Dečak, Darko Bakić, grupe Buđenje i Bang Bang, Lara (Bang Bang), Goran Bošković (Fluentes), David Magdić, Dino Purić i Reper Iz Sobe. Producent albuma i cijelog projekta je Darko Bakić, frontmen Buđenja, koji potpisuje i većinu pjesama uz Luce. Zvonimira Duspera Dusa potpisuje glazbenu produkciju, a za likovno oblikovanje albuma zaslužan je Vedran Baotić.

Lorenzo je definitivno vrhunski DJ ime koje će klupska scena upamtiti, a deset pjesama na njegovom prvijencu I am Lorenzo najbolje idu tome u prilog. Ovaj EDM koktel ispija se brzo i stalno traži još – do vremena kad će klubovi opet biti dupkom ispunjeni.

Album je u prodaji u svim prodavaonicama Croatia Recordsa i bolje opremljenim CD shopovima po cijeni od 79 kuna.

155 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail