Novosti

Dispruv s parama od ZAMP-a ide na Kil’ škampa

Tišnjanski hip-hop dvojac, Antonio Perina i Lovre Crvelin, imaju novi ljetni uradak intrigantnog naziva “Kil’ škampa”. Dispruv nazivom ne otkriva puno o tematici pjesme, ali kad udare lako pamtljivim refrenom sve karte izvade na stol. I polegnu ih tamo negdje među škampe.

Dugogodišnje prijateljstvo ove dvojice rezultiralo je glazbenom suradnjom koja sve više napreduje, što se vidi i u novoj pjesmi koja je nastala spontano.

“Pjesma je izašla iz nas dok smo radili kod mene u studiju u Tisnom. Radili smo ustvari na nekoj drugoj pjesmi koju mislimo staviti na album. U pauzi je nastao beat i u trenu smo kliknuli s time što smo čuli. Volimo se naći u studiju i bacati nasumične ideje, od tog kreativnog košmara se uvijek rodi nešto zanimljivo”rekao je Antonio.

Budući da, kako sami Lovre i Antonio kažu, ne vole raditi previše uniformirano ni po nekim pravilima, ova pjesma nastala je upravo tako – bez pravila i pakiranja, a govori o prestižu, škampima i ZAMP-u. Talentirani dvojac je tekst napisao zajedničkim snagama, a za glazbu i produkciju zaslužan je Antonio Perina pred kojim je obećavajuća karijera u toj grani glazbenog stvaralaštva, dok Dispruv nastavlja uz kilo škampa gurati dalmatinsku opuštenost uz dozu humora.

Videospot čija idejna zamisao dolazi od Lovre i Antonija je, sad već tradicionalno, sniman u Tisnom pod redateljskom palicom Antonija Perine. Snimateljsko umijeće je u stvaranju videospota pokazao i Jakov Torić s kojim su već surađivali na prethodnim spotovima.

“To nam je, reklo bi se, sad već ‘đir’. Volimo snimati u Tisnom, tamo smo doma i nastojimo taj osjećaj uvijek zabilježiti i prenijeti drugim ljudima, odnosno publici. Poruka pjesme je to da su nam sile pare o’ ZAMP-a i sad idemo na kil’ škampa”zaključio je Antonio.

80 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail