Novosti

DINO MERLIN PONOVNO OSVAJA REGIJU Novi spot u samo pola dana ušao u trending s više od pola milijuna pregleda

Glazbeni čarobnjak Dino Merlin uvijek iznova oduševljava, kako svojom jedinstvenom glazbenom pričom, tako i rekordima u streamingu i slušanosti.

U samo pola dana Dino je s novim singlom i spotom “Krive karte” ušao u YouTube trending i prešao pola milijuna pregleda na tom streaming servisu, a trenutno je brojka iznad 700 tisuća. Jedinstven je riječ koja najbolje opisuje novi poduhvat Dine Merlina – jedna priča, dvije pjesme. Naime, ovaj vrhunski glazbenik i kantautor priuštio je publici dvostruko zadovoljstvo objavivši novi singl s istim tekstom u dvije verzije aranžmana i produkcije. Uz prekrasnu i emotivnu baladu “Krive karte” dobili smo i plesnu i energičnu “Kako da ti kažem”. Jer, kao što kaže i sam kantautor Dino Merlin, netko ljubav i emocije proživljava sasvim romantično, a netko izgara od energije i strasti. Od ponoći je novi singl dostupan i na svim velikim svjetskim glazbenim streaming servisima.

Foto: Jasmin Fazlagić / Radoš Jovanović

Priča je ovo o opraštanju i iskupljenju, priča o srušenim mostovima među ljudima, mostovima koje ponovo treba graditi. Dino je ogolio dušu, a po prvi se put sada pozabavio ulogom muškaraca koji puno teže od žena mogu izgovoriti riječ oprosti i ispričati se za svoje pogreške kako bi opravdali što su u nekom trenutku povrijedili voljenu osobu. A to ne znači da su manje muškarci ako su emotivni i ljubavno ‘slomljeni’.

“Jednom sam pogriješio prema osobi do koje mi je jako stalo pa su ovi stihovi moje autobiografsko iskupljenje. Pokušavam objasniti onom drugom koliko mi znači i koliki put treba čovjek, muškarac proći da bi se tako jednostavne riječi poput ‘oprosti’ izgovorile. Zato sam i napisao dvije verzije pjesme koje putuju različitim putevima do iste destinacije”, istaknuo je popularni glazbenik koji je na verziji “Krive karte” ostvario suradnju s Markom Louisom, dok je aranžman za “Kako da ti kažem” radio Baby Dooks.

Scenarij i režiju videospota potpisuje Edvin Kalić, direktor fotografije je Igor Lazić, a sjajnu kostimografiju radio je dizajner Marko Feher. Plesne koreografije potpisuje Helena Janjušević iz Hrvatske.

Foto: Jasmin Fazlagić / Radoš Jovanović

Nadolazeći 12. studijski album Dine Merlina dobio je tako i četvrti singl. “Krive karte” su nasljednik regionalnog megahita “Mi”, eksplozivnog dueta “Dođi” sa Senidah te epske balade “Jedan dan, jedna noć”.

Zanos emocija i poseban, intiman odnos s publikom njegova su najveća nagrada, a publika te iste emocije oduševljeno vraća nazad Dini, što potvrđuju i rezultati na streaming servisima u samo pola dana od svjetske premijere novog hita.

Naslovna fotografija: Jasmin Fazlagić / Radoš Jovanović


1415 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail