Novosti

Dini Guščiću tek je 16 godina i već kreće u osvajanje glazbene scene

Neki ga od milja zovu rapskim grdelinom, ali ovaj mladi slavuj zapravo je izniman talent koji upravo započinje svoju profesionalnu glazbenu karijeru.

Dino je dočekao svoje jutro, a s prvim singlom Čekam jutro kreće na putovanje koje će za njega biti, prema svemu sudeći, obasjano najvećim svjetlima reflektora. Pjesma označava početak suradnje s Croatia Recordsom, ali i sjajnim glazbenikom Andrejem Babićem, vođom benda Markiz koji stoji iza brojnih hitova. Andrej je skladao glazbu na tekst rapsko-zagrebačkog književnika Krešimira Butkovića, dok je zajedno s producentom Ivanom Božanićem radio aranžman.

Videospot potpisuje Mario Borščak, a snimljen je u cijelosti na Rabu te se uz Dinu u njemu pojavljuje Kraljica Hrvatske, Maja Lončarević koja je također s Raba.

Dino Guščić već sada ima sjajne vokalne predispozicije što ne čudi jer je već primijećen u RTL-ovom showu Zvjezdice gdje je došao do finala.
“Otkad sam krenuo na ovaj glazbeni put uvijek sam imao jasan cilj, baviti se glazbom i doći do uspjeha.”, kaže Dino koji je počeo pjevati s tri ili četiri godine uz oca i djeda koji su pjevali u klapi, te je uspješno završio osnovnu glazbenu školu. Suradnju s Andrejem Babićem opisuje kao jedno novo i predivno iskustvo koje ga je odvelo do novih poznanstava.

Sve je jasno, Dino kreće na put do zvijezda, a prva pjesma je pravi dokaz da će svoje ciljeve vrlo brzo ostvariti.

Foto: Promo

1373 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail