Novosti

Dina Rizvić i Lana Janjanin singlom „Miracles“ najavljuju album s Jazz orkestrom HRT-a i ulaze u povijest!

“Miracles” je prvi zajednički singl dvije iznimno talentirane glazbenice Dine Rizvić i Lane Janjanin. Glazbu, tekst i aranžman potpisuje Dina, a cijelu priču je obogatio Jazz orkestar Hrvatske radiotelevizije.

Osim vokalnih dionica, Dina i Lana su nerazdvojne od bijelo-crnih tipki pa su dale svoj doprinos na klavijaturama i klaviru. S ovim singlom Dina i Lana najavljuju zajedničko diskografsko izdanje autorske glazbe snimljene s Jazz orkestrom HRT-a, a koje se očekuje do kraja godine pod izdavačkom kućom Croatia Records.

Singl je kao i album sniman, miksan i masteriran na HRT-u, a glazbeni producent je bio cijenjeni hrvatski glazbenik Igor Geržina.

“Sreću ne treba čekati u životu i ako se sami potrudimo te vidimo malo dalje od svojih očiju, možemo sami sebi stvoriti sreću i napraviti čudo”, rekla je autorica pjesme Dina Rizvić. Ove dvije glazbenice su udruživši snage zaista stvorile “čudo“ jer s nadolazećim izdanjem ulaze u povijest Hrvatske i regije kao prve žene koje su skladale, aranžirale, odsvirale, otpjevale i snimile svoj opus za jazz orkestar.

2039 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail