Novosti

Digitalni album Ivana Puljića, Krila moja Kristu brode, dostupan na digitalnim platformama

Nakon objave singla i spota Dok za ljubav srce prosi, Ivan Puljić predstavlja novi studijski album simboličnog naziva Krila moja Kristu brode.

Izdanje koje je od danas dostupno na digitalnim platformama, a od sljedećeg tjedna i na CD-u, broji 12 nadahnutih duhovnih pjesama sa snažnom porukom. Autorstvo glazbe potpisuje upravo Ivan, tekstove je pisao Bruno Vučković, dok iza aranžmana i produkcije stoji Ivanov dugogodišnji suradnik Branimir Mihaljević. Kriste budi život, Bože moj, Da mu svete skute ljubim, Marijo, Iza vrata bijelog raja i Osvani Kriste pjesme su koje će se još dugo slušati na seminarima, vjerskim okupljanjima i tijekom blagdana.

Ivan Puljić poznati je interpretator duhovne glazbe, a njegovi obožavatelji svjedoče kako se u  pjesmama ovog glazbenika uvijek mogla pronaći duša, smiraj i iskrena vjera u Boga. Mnogi ga prepoznaju kao nekadašnjeg pjevača grupe Emanuel, dok su oni koji su pohađali semine Vlč. Zlatka Sudca imali priliku poslušati njegove intimne, akustične izvedbe pjesama poput Oči u oči, U tišini hrama ili Samo nebo zna.  Iznimno su poznati i dueti koje je Ivan snimio s velikanima poput Olivera Dragojevića, Željka Bebeka, Thompsona i Maje Blagdan. 

Službeni izlazak CD-a Krila moja Kristu Brode očekuje se u srijedu 23. prosinca, a ovaj idealni poklon za Božić moći ćete pronaći na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa.

165 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail