Novosti

Diego Zulijani na novom studijskom izdanju otkriva što se događa “Kad se spletu duše dv’je”

Diego Zulijani skroman je i zamozatajan glazbenik iz Trgeta, malog mjesta u blizini srednjovjekovnog grada Labina. 

Glazbom se bavi punih 35 godina, a album “Kad se spletu duše dv’je” kompilacija je dosad neobjavljenih pjesama koje su nastale u razdoblju od 2008. do 2018. godine. Pop, rock i funk utjecaji te nekoliko jakih balada u kombinaciji s Diegovim glasom pretvoreni su u 14 pjesama od kojih svaka sadrži esenciju njegove duše. Osim Senke Laginje, Roberta Pilepića i Vedrana Lekića koji potpisuju tekstove pjesama, na albumu je kao tekstopisac, autor glazbe, aranžer i producent sudjelovao i Darko Kalogjera, poznati Šibenčanin koji je svojim potpisom albumu dodao novu dimenziju.
Sve pjesme snimljene su, producirane i masterirane u Tonskom studiju $DK u ŠibenikuSkladatelj, aranžer i producent svih pjesama je Darko Kalogjera.

Diego Zulijani redovito nastupa na festivalu Melodije Mostara, a 2018. godine s pjesmom “Kad se spletu duše dv’je” osvojio je glavnu nagradu – “Zlatno sunce Mostara”.

Album “Kad se spletu duše dv’je” Diega Zulijanija možete kupiti po cijeni od69 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa.

1538 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail