Novosti

Darko Domijan potpisao ekskluzivni ugovor s diskografskom kućom Croatia Records

Poznati pjevač i doajen hrvatske pop scene Darko Domijan potpisao je ekskluzivni ugovor s Croatijom Records.

Svečanim činom potpisivanja ugovora započela je nova glazbena priča i zanimljiva poslovna suradnja. Naime, Darko Domijan kao pjevač hitova iz osamdesetih godina vraća se na velika vrata na hrvatsku estradnu scenu. Vjerna publika već godinama iščekuje njegove nove pjesme. Osim reizdanja starih hitova u nekoj modernijoj obradi, Darko Domijan priprema svoje nove hitove, kao i videospotove.

Kad se prisjetimo njegovih antologijskih hitova “Sedam suza” ili “Ulica jorgovana” koji i danas zvuče poprilično sviježe, za vjerovati je da će Domijan i ubuduće kvalitetnom pjesmom bez problema uspijeti pronaći put do srca svojih vjernih obožavatelja.
“S Darkom Domijanom uspješno surađujemo već tridesetak godina te je potpisivanje ovog ugovora logičan slijed događaja i garancija nastavka kvalitetne suradnje”, naveo je Direktor Croatia Recordsa, Želimir Babogredac, a Darko Domijan nadovezao se: “Osjećam se isto kao prije četrdeset godina kad sam za Jugoton potpisao svoj prvi ekskluzivni ugovor za album ‘Ulica jorgovana’. Jednako sam ambiciozan kao i tada, a svojim radom i anganžmanom svakako ću opravdati povjerenje koje mu je dano od strane Croatije Records.”

 

497 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail