Novosti

DamirS. objavio singl “Čestit Božić i sretna Nova godina”

Damir Slunjski objavio je jedan od prvih božićnih singlova ove godine.

Country rock pjesma veselih nota ispunit će srca slušatelja veseljem i radošću u najljepše doba godine. Rođeni Varaždinac glazbom se bavi od petog razreda osnovne škole gdje je kao prvi primaš nastupao u školskom orkestru. Nešto kasnije na poklon je dobio prvu akustičnu gitaru u koju se zaljubio, a još i dan danas često izgubi pojam o vremenu svirajući sve dok ga netko ne prekine.

Iako mu niti jedan glazbeni žanr nije stran, bilo domaće ili svjetske produkcije, DamirS. se najviše okrenuo country stilu i gitarskim rifovima, što je potvrdio i svojim modnim odabirima, kansaškim šeširom i kaubojskim čizmama. Milan Saje, njegov producent baziran u Njemačkoj, predložio mu je da u tom duhu snimi cijeli album koji će uskoro biti objavljen.

Objavu albuma najavio je ni više ni manje nego – nastupom na Supertalentu, a u suradnji s njemačkim producentom snimio je pjesmu “Čestit Božić i sretna Nova godina”. Glazbu potpisuju Damir Slunjski i Milan Saje, a tekst Damir Slunjski.

Božićno vrijeme je jedan od najvažnijih dijelova godine jer se cijela obitelj nađe na okupu, a kako kaže varaždinski Lucky Luke, ona je sve na svijetu. Zbog svoje jednostavnosti i lijepe poruke ova bi božićna pjesma vrlo brzo mogla pronaći put do slušatelja na svim našim radio postajama.

 

268 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail