Novosti

damirS., novo lice domaće country-rock scene, objavio novi album i singl

damirS., odličan gitarist, skladatelj i tekstopisac objavio je prvi album “Samo svoj” za Croatia Records.

Ovaj talentirani pjevač s privremenim boravkom u Njemačkoj snimio je spot za singl “Aj ća” koji se nalazi na spomenutom CD izdanju. Iako je damirS. pripremio nekoliko spotova za pjesme s novog albuma, za “probijanje leda” odlučio je prvo objaviti spot za “Aj ća”, pjesmu vedrog karaktera i ritma koja već pri prvom slušanju publiku potiče na pjevanje i ples.

Iako mu ni jedan glazbeni žanr nije stran, bilo domaće ili svjetske produkcije, damirS. najviše se posvetio country-rock stilu prepunom virtuoznih gitarskih rifova kojima je on potpuno ovladao. Status urbanog kauboja potvrđuje i svojim modnim imidžom, prepoznatljivim kaubojskim šeširom i čizmama.

Radnja spota se događa na plesnom podiju, dok damirS. “kroti” svoju električnu gitaru poput kauboja Divljeg zapada koji kroti podivljalog mustanga u nekoj polupustoj preriji. U isto vrijeme, svojoj publici pjeva kako on svim nevoljama okreće leđa i jednostavno im kaže: “Aj ća”!

Glazbu za ovu skladbu, uz damiraS., potpisuje poznati glazbeni producent Milan Saje. Upravo se Milan pobrinuo za kvalitetu zvuka cijelog albuma koja je zaista na zavidnoj glazbenoj razini. Autor scenarija za spot je damirS., a snimao i montirao ga je Jan Poreber iz Slovenije. Milan Saje bio je izvršni producent i organizator snimanja spota.

224 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail