Top novosti

Damir Kedžo i Ante Pecotić ponovno udružuju snage za veliki glazbeni povratak s novim singlom “Sreća to je kada te imam”

Talentirani dvojac poznat po svojoj snažnoj glazbenoj kemiji, Damir Kedžo i Ante Pecotić, ponovno udružuju snage i predstavljaju najnoviji singl “Sreća to je kada te imam”.

Ovaj povratak obilježava ponovnu suradnju s Damirovim omiljenim autorom i hitmejkerom i najavljuje dolazak novog vala glazbenih uspješnica već provjerenog autorskog tim kojeg čine Ante Pecotić (glazba i tekst) i Bojan Šalamon Shalla (aranžman, produkcija, mix i mastering).

“Sreća to je kada te imam” predstavlja novu kreativnu sinergiju s Pecotićem koja je u Damirovoj dvadesetogodišnjoj karijeri već rezultirala nekim od najupečatljivijih glazbenih trenutaka, od eurosong hita “Divlji vjetre” do najvećih uspješnica poput “Sve u meni se budi”, “Poljubi me sad”, “Vidi se izdaleka” i “Srce mi umire za njom”.

“Vratio mi se Ante! Sada se zatvaramo u studio i ne izlazimo dok ne snimimo sve što je napisao u zadnjih par godina”, izjavio je Damir Kedžo i dodao: “Jako vjerujem u ovu pjesmu, emotivno mi se otisnula u srce i ušla u moj svijet baš kao i svaka Antina pjesma do sada. Imamo sjajnu energiju stvaranja i jedva vam čekam pokazati što smo sve pripremili u narednim mjesecima!”

No, tu nije kraj iznenađenjima. Projekt također uključuje vizualnu komponentu koja će oplemeniti glazbenu priču. Videospot kao plod već uhodane suradnje s produkcijskom kućom Lumiere Production prenosi emotivnu ljubavnu priču između uglađenog muškarca iz visokog društva i mistične, egzotične žene očaravajućeg pogleda i prirodne ljepote.

Priča o ljubavi i avanturi ispričana je kroz estetski upečatljive scene koje istražuju različite aspekte ljubavi i slobode. Stvara se čarobna atmosfera ljubavi i inspiracije, prikazujući neizbježni sudar dvaju svjetova – mediteranskog “old money” stila i divlje, nesputane prirode i očaravajuće ljepote. Videospot je sniman na predivnim mjestima spajajući prirodne ljepote zelenih i plavih područja Primorsko-goranske županije.

Nema sumnje da će i ova pjesma i videospot osvojiti srca slušatelja i publike. Nastavljajući svoju izvanrednu glazbenu suradnju, Damir Kedžo i Ante Pecotić najavljuju dolazak još jedne uspješne glazbene ere i nove nezaboravne hitove.

998 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail