Novosti

“Čuvaj me od sna” naziv je novog singla kojega s ponosom predstavlja Klapa Puntamika

“Čuvaj me od sna” je nova pjesma Klape Puntamika objavljena u izdanju Croatia Recordsa.

Ova ljubavna pjesma odiše romantikom i mistikom, a u glazbenom smislu predstavlja hrabar, moderniji pop iskorak naše poznate Klape Puntamika.

Glazbu za pjesmu napisao je Denis Maričić Dendo, koji zajedno s Markom Dunatovom potpisuje i stihove pjesme. Za aranžman je bio zadužen profesor Tomislav Pehar, u čijem je studiju Music 4 life, pjesma i snimljena.

Miks i mastering djelo su Saše Miočića, a režija, kamera, color grade i produkcija spota i ovaj put povjerena je Toniju Mađeriću iz Limitless Productionsa, uz pomoć Frane Hrabrova i Antonija Kandasića. Spot također predstavlja iskorak u jedan moderni, a ambijentalno tradicionalni svijet, na tananoj granici između sna i jave, noći i zore, s vjerom u novo svitanje, puno ljubavi i snova. Jer, sve što postoji oko nas, nekada je bio san.

Ženska uloga u spotu pripala je prelijepoj Ivoni Barić, miss Zadarske županije, a za njen besprijekoran izgled pobrinule su se frizurom Studio Jolas, šminkom Luem make up, te haljinom Božena Bratović Smolić iz Becha designa. Za make up klape zaslužan je Symmetry Studio iz Zadra.

Spot za pjesmu “Čuvaj me od sna” sniman je u hrvatskom kraljevskom Gradu Ninu, na prelijepim lokacijama, te u Villi Romantika Dalmacija. Klapa srdačno zahvaljuje Gradu Ninu na pomoći pri snimanju spota. Izvršni producent pjesme je frontman i voditelj klape Denis Maričić Dendo.

“Čuvaj me od sna poljupcima svojim, stisni pokaj mene, čuvaj me i voli”, poručuju zadarski tići voljenoj, u ovoj modernoj pjesmi, ne gubeći pritom ono po čemu su oduvijek poznati. Po ljubavi prema pjesmi i pjesmama o ljubavi. Zato, neka ova pjesma bude još jedna perla u kolajni Klape Puntamika, nek se čuje, nek se pjeva. Šapatom ili glasno, na javi ili u snu. Samo nek se pjeva!

 

 

315 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail